Vriendschappelijk wedstrijden volleybal voor een verdubbeling van je inzet!

Als voorbereiding op de komende tornooien worden er deze dagen best wel wat vriendschappelijke wedstrijden gespeeld bij de damens. In één van die wedstrijden vandaag treft de nationale ploeg van Polen de nationale damens van Turkije.

Polen heeft zijn vorige 2 oefenwedstrijden deze week maandag en dinsdag verloren tegen respectievelijk Servië en Italië. Het heeft wel telkens 1 set kunnen pakken. In de 2 oefenwedstrijden daarvoor won het overigens wel. Dit tweemaal met 3-0. Het is dus duidelijk dat Polen wel in staat is om zeker een set te pakken telkens als het al niet meer is. Leuk feitje hierbij is trouwens dat Polen in zijn laatste 6 wedstrijden telkens 1 set pakte en in zijn laatste 10 wedstrijden dat 9 keer deed.

Turkije heeft ook tegen Servië en Italië gespeeld in zijn laatste 2 wedstrijden en zij wisten deze wel telkens te winnen met 3-1. Ze moest dus wel in beide partijen 1 set afgeven. Ook in de 2 wedstrijden ervoor kreeg het sets tegen zo verloor het zelfs 2 maal met 3-0. Sterker nog het heeft zelfs in zijn laatste 7 wedstrijden minstens 1 set tegen gekregen.

We verwachten dan ook dat Polen vandaag minstens 1 set gaat nemen.

Een andere voorbereidingswedstrijd die dat vanavond word gespeeld is die tussen de vrouwen van Italië en die van Servië.

Italië is momenteel de te kloppen ploeg. Zo won het overlaatst nog de Nations League door in de finale Brazilië te verslaan met maar liefst 3-0. Ook de halve finale won het gemakkelijk met 3-0 tegen Turkije. Voor die Nations League won het ook nog eens de Mediterranean Games. Het versloeg hier in de kwartfinale vlotjes Kroatië met 3-0 en ook in de halve finale hadden ze geen kind aan Spanje waar ze ook met 3-0 tegen wonnen. In de finale versloeg het nog eens Turkije dit maal met 3-1.

Servië heeft dus een lastige taak vanavond. Maar ook zij zijn niet slecht bezig. Zo werden zij zowel in de Nations League als de Mediterranean Games derde. Opvallend is wel dat het haar laatste oefenwedstrijd verloor met 3-1 van Turkije.

Als we onderling gaan kijken zien we ook dat Italië de laatste 2 keer heeft gewonnen en we verwachten dan ook dat ze vanavond dat kunstje nog eens overdoen door wederom te winnen tegen Servië.

Live Betting NL - de #1 op live wedden