Lazio kwalitatief te sterk voor Midtylland!

In de Europa League nemen Lazio en Midtylland het vandaag tegen elkaar op. Lazio is alvast goed begonnen aan hun Europees avontuur. Vorige week stonden ze na 63 min 4-0 voor tegen Feyenoord, waarna onze landgenoten nog 2 keer het net wisten te vinden. In de Seria A heeft Lazio ook al goede resultaten behaald. Zo wonnen ze bijvoorbeeld 3-1 van Inter.

Midtylland staat na het verlies vorige week tegen Sturm Graz nog steeds op 0 punten. Ook in de competitie zijn ze niet goed bezig. Na 9 speelrondes staan ze 8ste van de 12 ploegen met slechts 10 punten. Als we hun ploeg bekijken, zien we weinig tot geen bekende namen. Dat is bij Lazio uiteraard een ander verhaal.

We verwachten dat Lazio vandaag de overwinning zal behalen. Kwalitatief zijn ze beter dan Midtylland, als we dat combineren met de vorm lijkt het ons duidelijk.