Een doelpuntrijke wedstrijd in Roemenië levert ruim 2.5 keer je inzet op!

Anderlecht mag na een thuisoverwinning vorige week tegen Silkeborg vandaag naar Roemenië trekken voor een wedstrijd tegen FCSB. Zoals we al zeiden wist Anderlecht vorige week 3 punten te pakken, waardoor ze op de tweede plaats staan. De vorm van de Belgische ploeg is echter niet zo goed. Afgelopen weekend verloren ze nog tegen de promovendus Westerlo. Ook in de 3 competitiewedstrijden daarvoor wisten ze niet te overtuigen, wat resulteerde in 1/9. Wel weet de ploeg van Mazzu vaak te scoren. In de laatste 5 wedstrijden vonden ze 4 keer de weg naar het doel. Wel kregen ze er ook in 4 wedstrijden minstens 1 tegen.

FCSB heeft momenteel nog 0 punten, maar dit is geen schande. Vorige week moest de Roemeense ploeg het namelijk opnemen tegen West Ham. Ze hielden goed stand, tot Bowen in de 69ste min een penalty scoorde. Uiteindelijk werd het 3-1. Ook zij spelen vaak doelpuntrijke wedstrijden. Ze wisten de afgelopen 12 wedstrijden steeds te scoren, en kregen in de laatste 7 wedstrijden een tegengoal.

Gezien de slechte vorm van Anderlecht verwachten we dat ze het moeilijk zullen krijgen. Gezien de resultaten van beide ploegen denken we wel dat ze beide zullen scoren.