Basaksehir zet een goede stap richting groepswinst!

Basaksehir mag het vandaag thuis opnemen tegen Fiorentina. Het is de tweede wedstrijd in de groepsfase, maar beide ploegen zullen het gevoel hebben dat er veel op het spel staat. Op papier zijn dit namelijk de 2 beste ploegen uit groep A. Bij een overwinning voor Basaksehir zouden ze al 5 punten voorsprong hebben op de Italiaanse ploeg.

Basaksehir verkeerd in een goede vorm. De laatste 5 wedstrijden werden allemaal gewonnen, waaronder een knappe zege afgelopen weekend tegen Besiktas. In de conference league waren ze vorige week duidelijk een maatje te groot voor Hearts, aangezien ze met 0-4 wisten te winnen.

Fiorentina verkeerd in een iets mindere vorm. Het is ruim een maand geleden dat ze voor het laatst wisten te winnen. In de competitie wisten ze uit de laatste 5 wedstrijden slechts 3 punten te behalen. Vorige week kwamen ze ook in de conference league weer niet verder dan een gelijkspel. Tegen het Letse RFS speelden ze 1-1.

Gezien de vorm van beide ploegen geven wij Basaksehir een goede kans om te winnen. Wel bouwen we iets van zekerheid in door voor de draw no bet te kiezen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden