Siniakova verdubbelt je inzet in Slovenië!

Siniakova en Trevisan staan vandaag tegenover elkaar op het WTA-toernooi in Slovenië. Beide dames verkeren in een slechte vorm. Trevisan wist slechts 1 wedstrijd van de 5 te winnen tijdens het hardcourt-seizoen. Deze overwinning was tegen Sherif, uiteindelijk werd het 2-6/6-2/6-4. Op de US Open verloor ze in de eerste ronde van de nummer 564 van de wereld met 7-5/6-1. Dat is natuurlijk een zeer slechte prestatie.

Siniakova haar hardcourt-seizoen is iets rooskleuriger, maar dat komt door haar toernooioverwinning op het ITF-toernooi in Polen. Op het WTA-circuit wist ze slechts 1 wedstrijd van haar laatste 4 te winnen. Wel speelde de Tsjechische een 3-setter tegen de Franse Cornet, die toch in een prima vorm verkeerd.

Beide dames verkeren in een slechte vorm, dat is duidelijk. Toch denken we dat Siniakova zich zal plaatsen voor de volgende ronde. Ze heeft net wat betere resultaten gehaald dan de Italiaanse.

Live Betting NL - de #1 op live wedden