Napoli beloont de goede vorm met de koppositie!

Vanavond staat er voor zowel Rangers als Napoli veel op het spel. Nadat gister Liverpool heeft gewonnen van Ajax, zijn er 3 ploegen met 3 punten. Dit betekent dat Rangers gelijk kan komen ofwel kan Napoli de koppositie pakken.

Vorige week is Napoli alvast goed begonnen aan hun Champions League avontuur. Ze wisten in eigen huis maar liefst 4-1 te winnen tegen Liverpool. Uiteraard zal dit vertrouwen hebben gegeven. Daarbovenop komt nog eens het feit dat ze momenteel 1ste staan in de Serie A, de vorm zit dus goed.

Rangers zal er alles aan doen om beter te doen dan vorige week. Zij verloren namelijk hun eerste wedstrijd met 4-0 in Amsterdam. Zoals velen wel zullen weten, heeft Rangers in de kwalificatie PSV uitgeschakeld. Er moet wel gezegd worden dat de Schotse ploeg zowel tegen PSV als tegen Union moeilijkheden had.

We verwachten dat de goede vorm van Napoli gecombineerd met het kwaliteitsverschil ervoor zal zorgen dat Napoli vandaag de overwinning behaald.