Marino fluitend naar de 8ste finale!

Op het WTA-toernooi in India staat Marino in principe voor een makkelijke opgave. Ze neemt het namelijk op tegen de nummer 166 van de wereld Kawa. De Poolse is doorheen het jaar vooral actief op ITF-toernooien, waardoor het niveauverschil natuurlijk aanwezig is. Kawa was actief op de US Open, alleen was dit een kort avontuur. Ze verloor namelijk haar eerste wedstrijd al in straight sets tegen de nummer 105 van de wereld Noskova. In de eerste ronde versloeg ze Sharma, die 205de van de wereld staat.

Marino is de laatste maanden een gekende naam op het WTA-circuit. De Canadese behaalde knappe resultaten. Op het WTA-toernooi in Granby wist ze de kwartfinale te halen, waarna ze op de US Open in de derde ronde werd uitgeschakeld door een goed spelende Zhang. Maandag wist Marino haar eerste ronde met 2-0 te winnen tegen Blinkova.

We verwachten vandaag een simpele zege voor Marino. We denken dat het kwaliteitsverschil tussen deze dames te groot zal zijn.