Juventus komt opnieuw in de problemen tegen Benfica!

Vanavond staan Juventus en Benfica tegenover elkaar in de Champions League. Juventus staat nog op 0 punten, aangezien ze vorige week verloren tegen PSG, wat uiteraard geen schande is. Wat ervoor zorgt dat we vandaag niet veel verwachten van de Italiaanse ploeg, is hun vorm in de competitie. Na 6 speeldagen hebben ze 10 punten, maar ze weten gewoonweg niet te overtuigen. Vorig weekend speelden ze nog gelijk tegen Salernitana. Ook de week ervoor kwamen ze niet verder dan een gelijkspel, toen deelden ze de punten met Fiorentina.

Benfica staat met 3 punten aan de leiding in groep H. Vorige week wisten ze namelijk 2-0 te winnen tegen Maccabi Haifa, die wedstrijd moest natuurlijk altijd gewonnen worden. De Portugese ploeg heeft zich moeten kwalificeren voor de Champions League, maar kwam geen moment in de problemen. Zowel Midtylland als Dynamo Kiev werden zonder problemen verslagen. Ook in de competitie zijn ze goed bezig. Na 6 speeldagen staan ze met 18/18 aan de leiding.

De vorm van Juventus is weliswaar niet geweldig, toch weten ze bijna elke wedstrijd te scoren. We kiezen daarom voor beide teams scoren. Verder geven we Benfica een goede kans.