Haddad Maia niet zonder problemen naar de volgende ronde!

In Slovenië staan Bucsa en Haddad Maia vandaag tegenover elkaar. Op papier lijkt het een makkelijke avond te worden voor Haddad Maia, aangezien zij 18de van de wereld staat en Bucsa 110. Toch denken wij dat het helemaal nier zo simpel zal gaan.

Bucsa heeft op de US Open knap tennis laten zien. Daarmee was ze te sterk voor de nummer 72 van de wereld Juvan. In de ronde erna bleek Collins te sterk. Uiteraard is dit geen schande, Collins staat 16de van de wereld, en de Spaanse maakte er met 6-2/7-5 nog een wedstrijd van.

Haddad Maia is een zeer goede speelster, dat is de afgelopen maanden gebleken. Toch wist ze deze week niet gelijk te overtuigen. Tegen de Deense Tauson had ze in de eerste set een tiebreak nodig, omdat ze maar liefst 3 keer haar eigen opslag moest inleveren.

We verwachten dat Haddad Maia er met de overwinning vandoor zal gaan. Toch denken we wel dat Bucsa minstens 1 set kan meedoen, waardoor deze lijn zeker haalbaar is.