Haaland houd geen rekening met zijn oude club in de CL!

Op de tweede speeldag van de UEFA Champions League treft in groep G Manchester City, Borussia Dortmund. Een bijzondere wedstrijd voor de man in vorm bij City Erling Haaland.

Manchester City is toch wel een team dat goed in vorm is. Het verloor nog geen enkele keer dit seizoen in de Premier League en slechts 2 maal speelde het gelijk. Het heeft ook al in 6 competitie wedstrijden maar liefst 20 doelpunten gemaakt. Ook in de Champions League draait City zeer goed. Het won dan ook zijn eerste wedstrijd overtuigend met 4-0. Bij City loopt er ene Erling Haaland rond. Hij heeft in zijn 6 gespeelde wedstrijden voor de club maar liefst al 10 keer gescoord en zit aan een gemiddelde van maar liefst 2.5 schoten op doel per wedstrijd.

Bij Dortmund is hopelijk keeper Kobel terug uit 2 wedstrijden afwezigheid van een blessure. Kobel slikt toch wel bijna elke wedstrijd minstens 1 doelpunt. Maar we verwachten dat vandaag tegen het doelpunten monster van Manchester City dat gemiddelde omhoog zal gaan.

Onze verwachtingen zijn dat Haaland vandaag 3 schoten of meer op doel zal hebben tegen zijn oude ploeg.