Winnaars in de kwarfinale van het EK Basketbal voor 2 keer je inzet!

Spanje – Finland

De eerste Kwartfinale op het EK is die tussen Spanje en Finland. De huidige wereldkampioen komt in actie tegen het kleine Finland. Met enkel een verlies partij tegen België is de wereldkampioen aan een perfect tornooi bezig. Finland doet het ook verrassend goed en wist enkel te verliezen tegen het grote Servië. In de geschiedenis kwamen beide ploegen elkaar 2 keer tegen. Spanje won beide duels hiervan.

We verwachten dan ook dat vandaag Spanje zal winnen tegen Finland.

Duitsland – Griekenland

De tweede kwartfinale van dit EK gaat tussen gastploeg Duitsland en Griekenland. Duitsland speelt voor eigen volk en gaat zichzelf dus willen bewijzen. Het heeft dit tornooi enkel nog maar verloren van Slovenië en had verleningen nodig tegen Litouwen om de overwinning binnen te halen. Griekenland walste door de groepsfase en kwam geen enkele wedstrijd in de problemen. In de geschiedenis heeft Duitsland de laatste 9 keer niet kunnen winnen van Griekenland.

We verwachten dan ook dat Griekenland zijn perfecte lijn kan doortrekken vandaag.

Live Betting NL - de #1 op live wedden