Tomljanovic behoudt haar vorm en is te sterk voor Bogdan!

Tomljanovic en Bogdan staan vandaag tegenover elkaar op het WTA-toernooi in Slovenië. Als we naar de resultaten kijken van beide dames tijdens het hardcourt-seizoen, zien we dat Tomljanovic duidelijk de betere is. De Australische behaalde in Cincinnati knap de kwartfinale, waar ze verloor tegen Kvitova die uiteindelijk de finale bereikte. Op de US Open wist ze haar goede vorm door te trekken, aangezien ze in de kwartfinale werd uitgeschakeld door de finalist Jabeur.

Voor Bogdan was het een kort avontuur in New York. De Roemeense werd uitgeschakeld in de tweede ronde van de kwalificaties door de nummer 177 van de wereld, geen al te beste prestatie dus. Als we kijken naar haar laatste resultaten op deze ondergrond, zien we dat ze 4 van de laatste 5 wedstrijden heeft verloren.

Gezien de uitstekende vorm van Tomljanovic verwachten we een simpele zege voor haar.