Bayer Leverkusen geraakt maar niet uit de dip!

In groep B nemen Leverkusen en Atletico het vandaag tegen elkaar op. Leverkusen verloor vorige week hun eerste wedstrijd in Brugge, waardoor ze het ongetwijfeld moeilijk zullen krijgen om zich te plaatsen voor de knock-out fase. Ook in de competitie zijn de Duitsers niet goed bezig. Uit de eerste 6 wedstrijden behaalden ze slechts 4 punten, wat voor een ploeg als Leverkusen natuurlijk veel te weinig is.

Atletico staat aan de leiding in de groep, omdat ze vorige week wisten te winnen van Porto. Gezien de ploegen in deze groep, lijkt Atletico al vroeg in de groepsfase een gooi te hebben gedaan naar groepswinst. In La Liga is Atletico redelijk bezig. Na 5 speeldagen hebben ze 3 keer gewonnen, 1 keer gelijk en 1 keer verloren.

De ploeg van Simeone won dit weekend nog met 4-1 in eigen competitie, waardoor ze met meer vertrouwen op het veld zullen staan dan de spelers van Leverkusen. Gezien de vorm van beide ploegen verwachten we dat Atletico de punten meeneemt naar Spanje.