Ajax durft te voetballen op Anfield wat resulteert in 7.5 keer je inzet!

Het is weer dinsdag en dat betekent dat de Champions League weer op het programma staat. Vandaag mag Ajax aantreden in het magische Anfield. Liverpool is alvast dramatisch gestart aan de groepsfase. Vorige week verloren ze hun eerste wedstrijd 4-1 in Napoli. Ook in de competitie is de ploeg van Klopp nog niet overtuigend. Uit de eerste 6 wedstrijden behaalden ze slechts 9 punten.

Ajax is overtuigend gestart vorige week. Ze versloegen Rangers met 4-0. In de competitie hebben ze nog steeds het maximum van het aantal punten na 6 speeldagen, maar er moet natuurlijk gezegd worden dat dit slechts in de Eredivisie is. De afgelopen jaren hebben we Ajax al goede tegenstanders zien verslaan, zoals bijvoorbeeld Dortmund vorig seizoen. Ze bewijzen dat je met goed voetbal heel ver kunt geraken.

Gezien de slechte vorm van Liverpool en het goede spel dat Ajax laat zien, verwachten we dat Ajax zeker punten kan meenemen naar Amsterdam. We vinden de notering voor deze combinatie zeer hoog, waardoor we hiervoor gaan.