Ruim 3 keer je inzet door een scorende Belotti!

Mourinho trekt vandaag met zijn ploeg naar Emoli. Voor Roma is dit, na 2 nederlagen, een belangrijke wedstrijd om terug in een goede vorm te geraken. Nadat ze het seizoen sterk waren begonnen met 10/12 verloren ze de afgelopen week 2 keer. In de competitie werden ze met 4-0 verslagen door Udinese, waarna ze in de Europa League 2-1 verloren in Ludogorets. Met de aankoop van Belotti hebben ze alvast goede zaken gedaan. De Italiaanse spits was jarenlang een veel-scorende spits bij Torino, waardoor Roma bijna een garantie aan goals te pakken heeft.

Empoli heeft slechts 1 keer verloren dit seizoen. Ze verloren op de eerste speeldag met 1-0 tegen Spezia. Daarna speelden ze maar liefst 4 keer na elkaar gelijk. We moeten wel zeggen dat de tegenstanders niet super waren. Ze speelden namelijk gelijk tegen onder andere Lecce, Hellas Verona en Salernitana.

Vorig jaar wist Roma 2 keer met 2 doelpunten verschil te winnen. We verwachten dat ze vandaag opnieuw te sterk zullen zijn. The special one is een fantastische trainer, die zijn ploeg ongetwijfeld klaar zal hebben gestoomd voor deze wedstrijd. Ook verwachten we dat Belotti zijn rekening bij Roma zal openen.