Marino trekt haar lijn door en verdubbelt je inzet!

De US Open is alweer voorbij, dat betekent dat er deze week WTA-toernooien op de planning staan. In India nemen Marino en Blinkova het tegen elkaar op. Beide speelsters waren actief op de US Open, maar bij Marino ging het wat beter dan bij Blinkova. De Russische werd al in de kwalificatie uitgeschakeld door de Franse Paquet. De nummer 156 van de wereld was het afgelopen jaar vooral actief op ITF- en challenger-toernooien. Op de WTA-toernooien die ze speelde, maakte ze bijzonder weinig indruk.

Marino zal zeer tevreden zijn over de afgelopen maand. Op het WTA-toernooi in Granby behaalde ze de kwartfinale, waarna ze op de US Open in de derde ronde werd uitgeschakeld door een goed spelende Zhang. De nummer 106 van de wereld weet het afgelopen jaar goede resultaten te behalen op de WTA-toernooien.

We verwachten dat Marino haar lijn kan doortrekken en deze week opnieuw enkele matchen weet te winnen.