Ruim 11 keer je inzet met deze combinatie uit La Liga!

Espanyol- Sevilla: Espanyol draw no bet

Espanyol en Sevilla nemen het vandaag tegen elkaar op. Beide teams zijn niet goed aan de competitie begonnen, al begon Sevilla werkelijk dramatisch. Sevilla wist in de eerste 4 wedstrijden slechts 1 punt te behalen, dit was tegen Real Valladolid. Verder verloren ze van Osasuna, Almeria en Barcelona.

Espanyol wist 4 punten te behalen. Zij speelden op de eerste speeldag gelijk tegen Celta de Vigo, waarna ze 2 keer verloren tegen Rayo Vallecano en Real Madrid. Vorige week wisten ze hun eerste overwinning te behalen door 0-1 te winnen tegen Athletic Bilbao. Gezien de slechte vorm van Sevilla geven we Espanyol een goede kans.

Pak nu 50 keer je inzet voor een overwinning van Real Madrid


Cadiz- Barcelona: Barcelona wint -2 handicap

Cadiz zal vandaag proberen om voor het eerst dit seizoen punten te pakken, al zal dit niet gemakkelijk zijn. Ze ontvangen namelijk Barcelona. De ploeg van Xavi draait momenteel goed, wat ervoor zorgt dat ze uit de eerste 4 wedstrijden 10 punten wisten te pakken. De zeges waren stuk voor stuk overtuigend. Tegen Sociedad wonnen ze met 1-4, waarna ze met 4-0 Valladolid versloegen en met 0-3 Sevilla. Deze week waren ze opnieuw zeer overtuigend in de Champions League, wat resulteerde in een 5-1 overwinning tegen Viktoria Pilzen.

Cadiz is overtuigend in de omgekeerde zin. Ze verloren bijvoorbeeld 0-4 tegen Athletic Bilbao en 3-0 tegen Celta de Vigo. We verwachten vandaag opnieuw een pak slaag voor Cadiz.

Atletico Madrid- Celta de Vigo: beide teams scoren

De nummer 7 en 8 van La Liga staan vandaag tegenover elkaar. We hebben het over Atletico Madrid en Celta de Vigo. Beide ploegen wisten 7 punten te halen uit de eerste 4 speelrondes. Atletico scoorde in 3 van de 4 wedstrijden, en kreeg zowel tegen Sociedad als tegen Villareal een tegengoal. Voor Celta de Vigo geldt ongeveer hetzelfde. Zij scoorden in elke wedstrijd tot nu toe, waaronder tegen Real Madrid. Net zoals Atletico, kregen ze in 2 wedstrijden een goal tegen.

Als we kijken naar de onderlinge ontmoetingen tussen beide ploegen, zien we dat in 3 van de laatste 5 duels beide teams wisten te scoren. Gezien de vorm van beide ploegen verwachten we dat het vandaag opnieuw zal gebeuren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden