Een spannende finale van de US Open verdubbelt je inzet!

De finale van de US Open bij de vrouwen staat vandaag op het programma. De nummer 1 van de wereld Swiatek mag het opnemen tegen de nummer 5 van de wereld Jabeur. Voor Jabeur is dit, na de finale in Wimbledon, de tweede finale op rij. De Tunesische speelde een ijzersterk toernooi, waarin ze slechts 1 set verloor. Dat was in de wedstrijd tegen de thuisspeelster Rogers. Verder wist ze onder andere Kundermetova en Garcia in 2 sets naar huis te spelen.

CLAIM JE 100% BONUS TOT €250


Swiatek speelde, net zoals Jabeur, een goed toernooi. De Poolse moest 2 sets afstaan, ze won namelijk 2-1 van Niemeier en van Sabalenka. Met name de zege tegen Sabalenka was knap, aangezien de Wit-Russische zeer goed kan tennissen.

Beide dames hebben al 4 keer tegen elkaar gespeeld. Ze wisten beide 2 keer te winnen, waardoor we kunnen zeggen dat ze aan elkaar gewaagd zijn. We verwachten vandaag een spannende finale, waarin een lange set zeker te verwachten is. De bet is goed mogelijk in 2 sets, wanneer het 3 sets worden is dit een zekerheid.