De landskampioen verslaat de degradatiekandidaat voor meer dan 3 keer je inzet!

Club Brugge heeft op papier een makkelijke avond. Ze spelen vandaag een uitwedstrijd tegen Seraing. Seraing is een degradatiekandidaat, dat hebben ze vorig jaar bewezen toen ze 17de werden. Dit jaar staan ze op de 16de plaats, met 6 punten uit 7 wedstrijden. Seraing heeft tot nu toe tegen 2 toppers gespeeld. Tegen Anderlecht verloren ze met 3-1, enkele weken later was het verschil 4-0 tegen Genk.

WELKOMSTBONUS TOT €250


Club Brugge staat momenteel 3de met 16 punten uit 7 wedstrijden. Na een moeizaam begin van de competitie is de vorm helemaal terug. De ploeg uit West-Vlaanderen wist de laatste 5 wedstrijden te winnen, waaronder de Champions League wedstrijd tegen Leverkusen afgelopen woensdag. Vorige week waren ze met 4-0 duidelijk te sterk voor hun stadsgenoot Cercle.

We kiezen voor Jutgla to score, omdat hij dit seizoen al 5 keer heeft gescoord, waarvan 4 in de laatste 4 competitiewedstrijden. Gezien het grote verschil in kwaliteit verwachten we ook dat Brugge met meer dan 1 doelpunt verschil zal winnen.