Bijna 4.5 keer je inzet bij deze Duitse topmatch!

Vandaag staat er in Duitsland een topper op het programma, Leipzig en Dortmund nemen het namelijk tegen elkaar op. Voor Leipzig is deze match zeer belangrijk. De ploeg staat momenteel op de 11de plek met slechts 5 punten uit 5 wedstrijden. Daarmee staan ze al 7 punten achter op Dortmund, dat op de 2de plek staat met 12 punten.

VERZILVER €250 AAN FREE BETS


Leipzig heeft een slechte week erop zitten. Vorig weekend verloren ze in de Bundesliga met 4-0 van Frankfurt, waarna ze dinsdag in de Champions League met 1-4 verloren tegen Shakhtar. De vorm van Dortmund is een stuk beter. Zij waren vorige week met een 1-0 overwinning te sterk voor Hoffenheim. Net zoals Leipzig, speelde Dortmund deze week Champions League. Zij wisten wel te overtuigen en wonnen met 3-0 van Kopenhagen.

Dortmund scoorde dit seizoen al elke wedstrijd, Leipzig scoorde slechts in 1 wedstrijd niet. Als we kijken naar de onderlinge ontmoetingen, zien we dat in de laatste 5 duels telkens beide teams wisten te scoren. Gezien de vorm van beide ploegen gaan we voor Dortmund als winnaar.

Live Betting NL - de #1 op live wedden