Ruim 4 keer je inzet bij deze halve finale van de US Open!

Vandaag staan de halve finales van de US Open bij de mannen op het programma. Alcaraz mag het verrassend genoeg opnemen tegen Tiafoe. De Amerikaan is aan een fantastisch toernooi bezig. Hij moest slechts 1 set afstaan, en dit was tegen Nadal. Verder won hij steeds in 3 sets, waaronder de kwartfinale tegen Rublev. Tegen de Rus was het dan wel een 3-0 overwinning, maar simpel was het niet. De wedstrijd eindigde op 7-6/7-6/6-4.

Voor velen zal het geen verrassing zijn dat Alcaraz hier vandaag staat. De jonge Spanjaard speelt geweldig tennis en kan na dit toernooi op de 1ste plaats komen op de ATP-ranking. In de eerste 3 rondes had Alcaraz weinig problemen, deze won hij namelijk allemaal in 3 sets. Vervolgens ondervond hij heel wat problemen met Cilic waar hij met 3-2 van won. Gister speelde hij een topmatch tegen Sinner, wat ook eindigde in een 3-2 overwinning.

Het niveau wat beide heren laten zien is zeer goed. Toch schatten we Alcaraz wel wat hoger in, waardoor we kiezen voor een 3-1 overwinning. Veel games lijkt ons gegarandeerd.