Lens wint het doelpuntrijk duel in eigen huis voor 3 keer je inzet!

In de Ligue 1 is de zevende speeldag aangebroken. Lens mag in eigen huis Troyes ontvangen. Lens is sterk aan het seizoen begonnen. De ploeg staat momenteel op de 3de plek, met 14 punten uit 6 wedstrijden. In 5 van deze wedstrijden wisten ze zelf te scoren en kregen ze een goal tegen. In totaal wist Lens 15 keer het net te vinden, waardoor we dus wel kunnen zeggen dat er genoeg gescoord wordt.

Bij Troyes geldt ongeveer hetzelfde, zij wisten ook in 5 wedstrijden te scoren en kregen tot nu toe elke match al een tegengoal. Troyes staat momenteel 11de met 7 punten. Nadat ze de eerste 3 wedstrijden verloren, wisten ze uit de laatste 3 wedstrijden 7 punten te pakken.

Als we kijken naar de onderlinge ontmoetingen van vorig jaar zien we dat Lens duidelijk een maatje te groot is. De heenwedstrijd wonnen ze met 4-0, waarna ze de uitwedstrijd met 1-3 wonnen. We verwachten vandaag opnieuw een overwinning voor Lens.

Live Betting NL - de #1 op live wedden