Een doelpuntrijk duel in de Championship zorgt voor 4.30 keer je inzet!

In de Championship staat er een topper op het programma. Burnley en Norwich, respectievelijk de nummer 5 en 2 van de ranking, nemen het tegen elkaar op. Burnley wist in 7 van de eerste 8 wedstrijden het net te vinden, en kregen in 6 duels ook een tegengoal.

Voor Norwich gelden ongeveer dezelfde statistieken. Zij scoorden, net zoals Burnley, in 7 van de 8 wedstrijden en kregen in 5 wedstrijden een tegengoal. Bij Norwich is Sargent momenteel 1 van de mannen in vorm. In zijn laatste 5 wedstrijden scoorde hij 5 keer.

Vorig jaar stonden beide teams nog tegenover elkaar in de Premier League. Toen wist Norwich in de onderlinge duels 4/6 te pakken. We verwachten dat beide teams hun vorm verder zetten en vandaag opnieuw het net zullen vinden. Verder denken we dat Sargent doeltreffend zal zijn.

Live Betting NL - de #1 op live wedden