Zurich weet geen raad tegen de ploeg van Arteta!

Vorig seizoen leek het er op dat Arsenal na lange tijd terug Champions League voetbal zou spelen. In de slotfase van de competitie gooiden ze het nog weg, waardoor ze dit seizoen terug in de Europa League zullen spelen. Vandaag openen ze tegen Zurich. De Zwitserse ploeg verkeerd in een dramatische vorm. In de competitie staan ze voorlaatste, met slechts 2/14. Dit zijn natuurlijk dramatische cijfers, maar in de tussentijd wisten ze zich wel knap te kwalificeren voor de Europa League.

Arsenal is aan een fantastisch seizoen bezig. The Gunners wisten hun eerste 5 wedstrijden te winnen, waarna ze vorige week verloren tegen Man Udt. Arteta laat zijn ploeg goed voetbal spelen, wat de laatste tijd resulteert in goede resultaten. In 4 van de 5 overwinningen stond Arsenal bij rust voor, dit verwachten we vandaag opnieuw. Ook is de nieuwe aanwinst Jesus goed bezig, hij krijgt veel kansen en lijkt perfect te zijn voor het systeem wat Arsenal speelt. Hierdoor denken we dat hij vandaag wel eens zou kunnen scoren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden