Ten Hag leidt zijn team naar een nieuwe overwinning voor 3.40 keer je inzet!

Manchester United moet na een minder seizoen genoegen nemen met de Europa League. Wel zullen ze ongetwijfeld volgend jaar terug actief willen zijn op het hoogste toneel. In de competitie doen ze het de laatste speeldagen alvast goed. Ze wisten de laatste 4 wedstrijden namelijk allemaal te winnen, waaronder 2 toppers tegen Liverpool en Arsenal. Tegen Liverpool waren ze met 2-1 te sterk. Vorige week wisten ze knap met 3-1 te winnen tegen het goed voetballende Arsenal.

Vandaag nemen ze het op tegen Real Sociedad. De Spaanse ploeg weet in de competitie nog niet te overtuigen. Ze behaalden uit de eerste 4 wedstrijden 7 punten. De 2 overwinningen die ze behaalden waren tegen Cadiz en Elche, beide wedstrijden eindigden op 1-0. Verder verloor Sociedad 1-4 tegen Barcelona en speelden ze 1-1 gelijk tegen Atletico.

Beide ploegen wisten de afgelopen 4 wedstrijden het net te vinden. We verwachten vandaag dat ze dat opnieuw zullen doen. Wel denken we dat Man Udt er met de overwinning vandoor gaat, aangezien ze momenteel zeer goede resultaten boeken.