Spannende kwartfinales op het WK Volleybal voor 2 keer je inzet!

Op de laatste 2 kwartfinales van het WK Volleybal treft vandaag Argentinië Brazilië en Polen komt Amerika tegen. Dit zijn 2 wedstrijden waarbij geen één van de ploegen het cadeau zal krijgen. Als we kijken naar de wedstrijden van vandaag zien we ook dat er minstens 4 sets in beide partijen aan te pas zijn gekomen ook al was er een duidelijke favoriet.

Argentinië heeft enorm veel vertrouwen gepakt nadat ze in de achtste finales Servië verassend uitschakelde met zomaar 3-0. Na een gemiste start met 2 nederlagen op dit WK heeft het zichzelf dus volledig herpakt en zal het dan ook met het volste vertrouwen de wedstrijd tegen Brazilië aanvatten. Maar ook Brazilië is in vorm het heeft nog geen enkele wedstrijd verloren en sterker nog het heeft op wedstrijd tegen Cuba na ook nog geen enkele set afgegeven dit tornooi. Door de sterke vorm van beide ploegen verwachten we dat Argentinië minstens 1 set gaat nemen.

De laatste kwartfinale van dit WK gaat tussen Polen en de USA. Beide ploegen spelen een zeer sterk WK zo verloor Polen nog geen enkele wedstrijd en USA verloor nog maar 1 wedstrijd. De enige wedstrijd die de USA verloor was toevallig ook tegen Polen. Polen heeft over het gehele WK nog maar in 1 wedstrijd een set afgegeven en dit was zoals je al kunt raden tegen de USA natuurlijk. Het is dan ook logisch dat Polen de favoriet is voor deze partij. Maar net zoals in de groepsfase denken we dat de USA het absoluut niet cadeau zal geven en verwachten we hier dus minstens 4 sets.

Live Betting NL - de #1 op live wedden