Gent weet opnieuw niet te overtuigen in Europa!

Vandaag start ook de Conference League weer! In groep F ontvangt Molde vandaag Gent in eigen huis. Voor Gent verloopt het Europese avontuur dit seizoen nog niet zo goed. De Belgische ploeg verloor namelijk 2 keer in de kwalificatie van de Europa League. Zowel in de uitwedstrijd als in de thuiswedstrijd verloren ze met 2-0. Ook in de competitie weten ze nog niet te overtuigen. Van de laatste 3 wedstrijden verloren ze er 2, waarvan de laatste tegen het matige Charleroi. Wel wisten ze knap tegen Anderlecht te winnen.

Molde doet het heel wat beter in de competitie. De Noorweegse ploeg staat op de 1ste plek na 21 speeldagen. Ze wisten de laatste 7 wedstrijden allemaal te winnen, wat uiteraard een knappe prestatie is. Molde heeft zich via de kwalificatie moeten plaatsen voor de groepsfase, maar deed dat zonder veel problemen.

We verwachten dat Gent opnieuw niet weet te overtuigen in Europa en ook vandaag geen punten weet mee te nemen naar België.