De Duitse Union is te sterk voor de Belgische voor 2.65 keer je inzet!

In de Europa League staan de 2 Union’s tegenover elkaar. Union Berlin heeft zich geplaatst nadat ze knap 5de eindigde in de Bundesliga. Dat was uiteraard een knappe prestatie, en ook dit jaar zijn ze weer goed bezig. Uit de eerste 5 wedstrijden behaalden ze namelijk 11 punten, waardoor ze momenteel op de 4de plaats staan. Met onder andere een overwinning tegen Leipzig en een gelijkspel tegen Bayern mogen ze in Berlijn zeer tevreden zijn.

Union Saint-Gilloise zal met een dubbel gevoel aan de Europa League beginnen. Vorig jaar eindigden ze als promovendus heel knap op een 2de plaats. Het dubbel gevoel zal komen door de kwalificatie van de Champions League dit jaar. In de heenwedstrijd wonnen ze met 2-0 van Rangers, waarna ze uit 3-0 verloren. In de competitie doen ze het ook dit jaar weer prima. Momenteel staan ze op een 5de plek met 13 punten uit 7 wedstrijden.

Voor iedereen zal het wel duidelijk zijn dat de Duitse competitie beter is dan de Belgische. Hierdoor verwachten we dat Union Berlin te sterk zal zijn en de 3 punten weet te pakken.