De Duitse koploper start goed aan het Europese avontuur!

In de Europa League staan Freiburg en Qarabag vandaag tegenover elkaar. Beide ploegen presteren momenteel goed in de competitie. Qarabag behaalde in de eerste 4 speeldagen het maximum van de punten. Uiteraard is dit geen topcompetitie, aangezien ze actief zijn in Azerbeidzjan. Qarabag is in de Europa League belandt nadat ze de kwalificatie van de Champions League niet hebben overleefd. Daar werden ze uitgeschakeld door Viktoria Pilzen.

Freiburg staat momenteel aan de leiding in de Bundesliga. In Duitsland zijn ze 5 speeldagen ver, waar Freiburg 12 punten uit wist te behalen. Met onder andere een 2-3 zege in Bayer Leverkusen mogen ze zeer tevreden zijn. In de andere 3 overwinningen wist de Duitse ploeg steeds de 0 te houden, wat de verdedigers natuurlijk veel vertrouwen geeft.

We denken dat het voor iedereen wel duidelijk is dat de Duitse competitie beter is dan die van Azerbeidzjan. Hierdoor lijkt het ons dan ook logisch dat Freiburg er met de overwinning vandoor gaat.