Liverpool wint voor een verdubbeling van je inzet!

Vanavond om 21:00 staat er in het Stadio Diego Armando Maradona in Napels de wedstrijd Napoli-Liverpool op het programma. Voor Liverpool wil het allemaal dit seizoen nog niet echt lukken, maar in de Champions League hoopt de club dan weer wel een succesvolle reeks in te luiden. Echter zal Napoli het niet cadeau doen in eigen huis.

Napoli de nummer 3 van het afgelopen seizoen van de Serie A loten dus een poule met Liverpool, Ajax en Rangers. Het belooft in ieder geval een zware strijd te worden en de club moet vooral proberen in eigen huis ongeslagen te blijven. Dat is een status die de club maar al te graag wil verlengen, want onder trainer Luciano Spalletti is de club dit seizoen ongeslagen. In de eerste vijf competitieduels werd gelijkgespeeld tegen Lecce en Fiorentina, maar tegen Monza, Hellas Verona en Lazio wist de club dan weer wel de overwinning te behalen. Dat is mede te danken aan Khvicha Kvaratskhelia.

In Napels viel het Georgische talent op, die vorig seizoen nog tekende bij Dinamo Batumi. Hij werd gezien als het grootste talent van Georgië en afgelopen zomer legde Napoli ruim 10 miljoen voor de speler neer. Dat prijskaartje lijkt hij na slechts vijf competitieduels al meer dan waard. Daarin kwam hij namelijk al tot vier treffers en één assists, waardoor hij vooralsnog het grootste aanvallende wapen van Napoli lijkt. Met de Koreaanse verdediger Min-jae Kim haalde Napoli een vervanger voor Kalidou Koulibaly in huis, die op zijn beurt ook al de eerste twee doelpunten wist te maken.

Liverpool is misschien wel de meest teleurstellende ploeg van de premier league tot nu toe. De nummer 2 van de Premier League van het afgelopen seizoen wist in de eerste zes competitieduels slechts 9 punten te behalen ,waarvan twee overwinningen. Tegen Fulham en Crystal Palace werd gelijkgespeeld, waarna er in de beladen pot tegen Manchester United werd verloren. Na de overwinningen tegen AFC Bournemouth 9-0 en Newcastle United 2-1 leek het lek boven, maar niets bleek minder waar toen de ploeg van Jürgen Klopp niet tot scoren kwam in de Merseyside derby en 0-0 speelde tegen Everton afgelopen weekend.

Het is wel enigszins te verklaren, want de fysio’s en dokters op Anfield hebben hun handen vol aan de selectie. Zo zijn Ibrahima Konaté, Jordan Henderson, Naby Keïta en Calvin Ramsey er nog altijd niet bij, terwijl er bij Thiago, Joël Matip, Fabio Carvalho en Caoimhin Kelleher nog twijfels zijn. Het was dan ook geen wonder dat de club nog even op zoek ging naar een middenvelder op de transferdeadline en daar kwam het uit bij Juventus, waar het voor een jaar de Braziliaanse Arthur van huurt. Of hij zal spelen valt nog te bezien.

Wij verwachten ondanks alle ellende bij  Liverpool dat ze in de 1e wedstrijd van de Champions League, alles op alles zullen zetten om te winnen en de drie punten mee naar huis nemen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden