Een doelpuntrijk duel tussen de ploegen in vorm!

Tottenham en Marseille nemen het tegen elkaar op in de eerste speelronde van de Champions League. Beide ploegen zijn goed aan de competitie in eigen land begonnen. Marseille wist uit de eerste 6 wedstrijden 16 punten te behalen, dit betekent dat ze dus 5 matchen hebben gewonnen en 1 gelijk hebben gespeeld. Tottenham speelde 1 keer vaker gelijk, zij behaalden uit de eerste 6 wedstrijden 14 punten.

Als we kijken naar de resultaten van deze teams in hun eigen land, zien we dat ze beide elke wedstrijd wisten te scoren. Ook kreeg Tottenham in 4 wedstrijden een goal tegen, bij Marseille was dit in 3 wedstrijden het geval.

Voor beide ploegen is dit een haalbare poule. De andere 2 teams zijn namelijk Frankfurt en Sporting. Dit wil zeggen dat de winnaar van vandaag gelijk een zeer goede zaak doet. We verwachten dat ze de lijn van de competitie doorzetten en het net weten te vinden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden