Brugge maakt gebruik van de slechte vorm van Leverkusen!

De Champions League is weer begonnen. Vandaag start het Europese avontuur opnieuw voor Brugge en Leverkusen. In een poule met Atletico en Porto zullen deze ploegen vandaag absoluut 3 punten willen pakken. Brugge is in de competitie goed bezig. Ze wisten de laatste 4 wedstrijden allemaal te winnen. Natuurlijk is het slechts de Jupiler Pro League, maar het geeft vertrouwen. In de vorige editie van de Champions League zat Brugge met PSG, City en Leipzig in de poule des doods, waardoor het logisch is dat ze niet doorgingen naar de volgende ronde.

Leverkusen verkeerd in een zeer slechte vorm. Ze behaalden slechts 3 punten uit de 5 matchen die ze tot nu toe hebben gespeeld. De Duitse ploeg was vorig jaar actief in de Europa League, waar ze met gemak hun poule wisten te winnen. Wel werden ze erna meteen uitgeschakeld door Atalanta.

Gezien de slechte vorm van Leverkusen, verwachten we dat Brugge zeker een kans maakt. De afgelopen jaren hebben we gezien dat Brugge goede resultaten kan behalen in de Champions League, dat verwachten we dit jaar opnieuw.