Bayern op jacht naar eerste 3 punten in de groep!

Vanavond om 21:00 staat er in het San Siro een kraker op het programma.

Met onder meer Inter, Bayern München en FC Barcelona is Poule C volgens velen de absolute Groep des Doods van dit Champions League jaar. De belangen in de ontmoeting tussen Inter en Bayern München zijn dus enorm!

Inter moest vorig seizoen de Scudetto aan stadsgenoot AC Milan laten en moet ook dit seizoen zijn draai nog vinden. De Nerazzurri moesten afgelopen weekend alweer hun tweede competitie nederlaag van dit nog prille seizoen slikken, nadat AC Milan in de Derby van Milaan met 3-2 te sterk bleek. Het elftal van Simone Inzaghi staat dus bij zijn supporters in het krijt.

Toch zullen de Inter fans niet gerust zijn op een goede afloop in de kraker tegen Bayern München. Met name in grote wedstrijden heeft Inzaghi vaak de neiging om erg voorzichtig te beginnen, waarmee hij vaak de problemen over zijn elftal afroept. Daarnaast hebben de Italianen de pech dat Romelu Lukaku nog steeds niet fit is. Zijn vervanger Edin Dzeko kan in de verste verte niet tippen aan de snelheid en fysieke kracht van de Belgische aanvaller.

Ook Bayern München heeft woensdagavond wat goed te maken. De Duitse recordkampioen bleef in zijn laatste twee competitieduels namelijk steken op een 1-1 gelijkspel tegen Union Berlin en Mönchengladbach, waardoor de topclub uit Beieren voorlopig genoegen moet nemen met een derde plaats in de Bundesliga. Er is natuurlijk nog geen man overboord, maar het wordt nu wel tijd dat de ploeg weer eens een overwinning pakt.

De fans van Bayern München hoeven zich in elk geval geen zorgen te maken, want de ploeg scoort dit seizoen aan de lopende band. Met name voorin heeft Julian Nagelsmann een luxeprobleem. Achterin zijn de Duitsers echter kwetsbaar en zouden de opkomende Inter-backs Denzel Dumfries en Federico Dimarco voor problemen kunnen zorgen.

Wij verwachten echter dat Bayern München meer kwaliteit heeft en hier in Milaan gaat winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden