4.5 keer je inzet bij de kwartfinales van de US Open!

Pliskova- Sabalenka: over 2.5 sets

Pliskova en Sabalenka mogen het tegen elkaar opnemen voor een plek in de halve finale. Beide dames zijn aan een sterk toernooi bezig. Pliskova wist onder andere Bencic en Azarenka te verslaan. Voor beide overwinningen had ze wel 3 sets nodig, maar het blijven goede prestaties. Ook in de eerste ronde speelde de Tsjechische een 3-setter tegen Linette.

Sabalenka speelde ook al 2 3-setters. Dit deed ze in de tweede ronde tegen Kanepi en in de 8ste finale tegen Collins. Verder won de Wit-Russische 2 keer in 2 sets tegen Harrison en Burel. We verwachten een spannende wedstrijd, waarin beide dames kansen zullen krijgen om een set te pakken.

Sinner- Alcaraz: over 39.5 games

Vandaag staat er een wedstrijd op het programma die we in de toekomst nog vaak zullen zien. Sinner en Alcaraz mogen strijden voor een plek in de halve finale. Beide spelers hebben al moeilijkheden gehad dit toernooi. Sinner speelde al 2 5-setters tegen Altmeier en Ivashka. Verder wist de Italiaan in 3 sets te winnen van Eubanks en in 4 sets van Nakashima.

Alcaraz moest in de eerste 3 rondes geen set afstaan, maar in de 8ste finale had hij met Cilic een lastige tegenstander. De Kroaat maakte het de nummer 4 zeer lastig, maar Alcaraz won uiteindelijk in de 5de set. Het niveau wat beide spelers kunnen halen is ongelofelijk. We verwachten dan ook dat het een spannende wedstrijd zal worden, waarin een tiebreak en een 4de set zeer goed mogelijk zijn.