Tot 3 keer je inzet bij Gauff!

Gauff staat opnieuw dicht bij een grand slam finale. Om dat te bereiken, zal ze vandaag wel eerst voorbij Garcia moeten geraken. De Franse verkeerd in een fantastische vorm, aangezien ze haar laatste 12 wedstrijden wist te winnen. Dit betekent ook dat ze voor de US Open het WTA-toernooi in Cincinnati won. Hier versloeg ze onder andere Sakkari, Kvitova en Sabalenka. Ook dit toernooi is ze weer goed bezig. De nummer 17 van de wereld moest nog geen enkele set afstaan, al zal dat vandaag misschien moeilijker worden.

Ook Gauff heeft nog geen set verloren. Met name haar vorige ronde was een knappe overwinning. Ze versloeg de Chinese Zhang, die de laatste tijd zeer goed tennis laat zien. In de ronde ervoor was ze te sterk voor haar landgenote Keys. Gauff speelde enkele weken geleden in Toronto een goed toernooi, waar ze in de kwartfinale verloor van de uiteindelijke winnaar Haleb. Het tennis wat de Amerikaanse laat zien is zeer goed, waardoor we een spannende wedstrijd verwachten.

Beide speelsters verkeren in een goede vorm. Ze weten allebei genoeg winners te produceren, wat uiteraard ervoor zorgt dat je games wint. We vinden de notering voor 1 tiebreak zeer hoog, aangezien ze zo aan elkaar gewaagd zijn. Hierdoor kiezen we dan ook voor deze lijn.