Opnieuw een slopende wedstrijd in de kwartfinale van de US Open!

Er staat vandaag een kwartfinale op het programma om je duimen bij af te likken. Berrettini en Ruud nemen het tegen elkaar op. Beide spelers troffen elkaar ook al in de finale in Gstaad 2 maanden geleden, toen was Ruud de betere in 3 sets. Vandaag spelen ze wel op een andere ondergrond, aangezien ze toen op gravel speelden.

Berrettini zal blij zijn dat hij hier staat. De Italiaan wist zich met moeite te plaatsen ten koste van Davidovich Fokina. Berrettini won de wedstrijd in 5 sets, wat natuurlijk veel energie heeft gekost. Ook Ruud heeft al een slopende 5-setter gespeeld. Dit deed hij in de 16de finale tegen Paul, waar er maar liefst 3 tiebreaks werden gespeeld.

In de rest van het toernooi wonnen beide heren 1 match in 3 sets en 2 in 4 sets. We kunnen dus wel besluiten dat geen 1 van de 2 momenteel onklopbaar is. We verwachten dan ook een spannende wedstrijd, omdat ze in het verleden al hebben laten zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn.

Live Betting NL - de #1 op live wedden