Helpt Benzema Madrid aan de eerste overwinning?

Dinsdagavond om 21:00 zal het Parkhead weer op zijn grondvesten schudden, als Celtic het in de Champions League opneemt tegen niemand minder dan regerend kampioen Real Madrid!

 De bezoekers uit Spanje zijn natuurlijk favoriet, maar de Schotten blaken van het zelfvertrouwen, want door met de 4-0 te winnen in de Old Firm van aartsrivaal Rangers afgelopen zaterdag had de ploeg van Giovanni Van Bronkhorst zich geen betere generale repetitie kunnen wensen. Celtic wist dit seizoen tot nu toe al zijn wedstrijden te winnen, al zal het tegen Real Madrid natuurlijk erg lastig worden om deze reeks door te zetten. Toch mogen we Celtic absoluut niet onderschatten. De fanatieke achterban geeft de ploeg op het eigen Parkhead altijd wat extra’s en de aanvallers Liel Abada, Kyogo Furuhashi en Jota zijn in topvorm. Het trio was in amper zes speelrondes in de Schotse premier league gezamenlijk al zestien keer trefzeker.

Real Madrid wist vorig seizoen voor de veertiende keer de Champions League te winnen en behoort ook dit seizoen natuurlijk weer tot een van de favorieten voor het winnen van het toernooi.

Het sterren elftal van Carlo Ancelotti pakte vorige maand al de Europese Supercup en is ook als enige club in La Liga na vier speelrondes nog zonder puntverlies. Daarmee beleven de Madrilenen hun beste seizoensstart sinds 2016, want ook afgelopen weekend werd er in eigen huis met 2-1 gewonnen van Real Betis.

Het gaat dus goed met Real Madrid, al is de ploeg sinds het vertrek van vedette Casemiro nog wat zoekende naar de juiste balans. Zo wist De Koninklijke in de eerste vier speelrondes van La Liga nog geen enkele keer de nul te houden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden