EK Basketbal en WK Volleybal voor verdubbeling!

In de laatste 2 wedstrijden van de 8ste finale van het WK Volleybal treft Servië – Argentinië en Brazilië – Iran. Servië is nog steeds ongeslagen en komt Argentinië tegen dat zich heeft weten te plaatsen als beste derde en met nog maar 1 overwinning. Op het vorige WK en in de recente Nations League wist Servië te winnen van Argentinië. De Zuid – Amerikanen zijn absoluut niet in een goede vorm en we verwachten dan ook dat Servië zal winnen.

De tweede achtste finale van vandaag is de wedstrijd tussen Brazilië en Iran. In de laatste 10 keer dat deze wedstrijden werd gespeeld wist Brazilië telkens te winnen. Sterker nog het won zelfs 7 keer met minstens 2 sets verschil. Dit WK is Brazilië voorlopig ook ongeslagen dit WK. Iran heeft 1 wedstrijd verloren en wist er 1tje nipt te winnen met 3-2 tegen Argentinië. Het lijkt ons dan ook vrij duidelijk dat Brazilië wint en sterker nog het z  al het ook doen door maximaal 1 set af te geven.

Op de vierde speeldag van het EK basketbal treft in groep A Spanje Montenegro. Beide ploegen hebben ondertussen 2 wedstrijden gewonnen en 1 verloren. De winnaar van dit duel zal ook al gekwalificeerd zijn voor de volgende ronde. Montenegro wist zijn voorbije wedstrijden te winnen met 10 en 6 punten verschil. Ze winnen dus momenteel ni zeer overtuigend want Spanje weet zijn wedstrijden te winnen met maar liefst 26 en 27 punten. Ook alle onderlinge wedstrijden dus deze ploegen werden gewonnen door Spanje.

We verwachten dan ook vandaag dat Spanje zal winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden