Single tips bij een topaffiche op de US Open!

Bij de mannen neemt de nummer 9 van de wereld het vandaag op tegen de nummer 11 van de wereld. We hebben het over Norrie en Rublev. Voor de Brit is de US Open tot nu toe feilloos verlopen. Hij wist alle 3 zijn wedstrijden in 3 sets te winnen. Tegen Paire won hij 6-0/7-6/6-0, waarna hij Sousa versloeg met 6-4/6-4/7-6. Zaterdag was Norrie dan weer met 7-5/6-4/6-1 te sterk voor Rune.

Rublev heeft wel al 4 sets moeten afgeven, maar ook hij mag zeer tevreden zijn. In de eerste ronde versloeg hij Djere in 5 sets. Djere is misschien geen grote naam, maar de Serviër bereikte vorige week wel nog de finale in Winston-Salem. In de ronde erna had de Rus geen problemen met Kwon, die hij met 6-3/6-0/6-4 naar huis stuurde. De 16de finale was een echte test voor Rublev, aangezien hij het tegen Shapovalov moest opnemen. Het was een fantastische wedstrijd waarin beide spelers goed tennis lieten zien. Uiteindelijk wist Rublev de supertiebreak in de 5de set te winnen, waardoor hij vandaag opnieuw mag aantreden.

We verwachten een zeer spannende wedstrijd, waarin beide spelers kansen zullen krijgen. Beide spelers hebben dit toernooi al meer dan 1 tiebreak gespeeld, ook vandaag is dit goed mogelijk. Tot slot kiezen voor Rublev als winnaar van de partij, aangezien hij agressiever tennis speelt dan Norrie, wat in de afgelopen wedstrijden steeds goed uitpakt.