Monza weet opnieuw het net niet te vinden voor 3 keer je inzet!

Atalanta is na een minder seizoen waar ze 8ste werden dit seizoen goed begonnen. Ze openden het seizoen met een 0-2 overwinning in Sampdoria, waarna ze tegen de landskampioen 1-1 gelijkspeelden. Vervolgens wist Atalanta zowel tegen Hellas Verona als tegen Torino de 3 punten te pakken.

Monza wist vorig jaar promotie af te dwingen in de play-offs. Daar zullen ze ondertussen wel weten dat de Serie A een ander niveau is. Ze wisten namelijk nog geen enkel punt te pakken. Tegen Torino en Udinese wist de promovendus te scoren, maar tegen Napoli en Roma verloren ze kansloos met 4-0 en 3-0.

Atalanta is een ploeg die min of meer even goed is als Napoli en Roma, waardoor ze terecht de favoriet zijn. We verwachten dus een simpele zege voor Atalanta, waarin Monza het moeilijk zal krijgen om te scoren. Verder tippen we ook Atalanta to win, omdat dit minder risicovol is.