Alcaraz niet zonder problemen voorbij Cilic voor 3.70 keer je inzet!

Er staat vandaag een echte topper op het programma in New York. Alcaraz en Cilic mogen het tegen elkaar opnemen voor een plek bij de laatste 8. Voor Alcaraz zal dit de eerste echte test zijn. De Spanjaard had met Brooksby in de vorige ronde geen makkelijke tegenstander, maar Cilic is in onze ogen toch nog een ander niveau. De Kroaat wist zowel tegen Marterer als tegen Ramos in 3 sets te winnen, waarna hij zaterdag in een lastige pot 7-6/6-7/6-2/7-5 van Evans won.

Alcaraz heeft deze grand slam nog geen enkele set verloren, wat uiteraard een goede prestatie is. Naast Brooksby wisten ook de Argentijnen Baez en Coria hem niet in de problemen te brengen. Vorige week stonden beide heren nog tegen elkaar in Cincinnati. Daar wist de Spanjaard de overwinning over de streep te trekken. De wedstrijd eindigde in 7-6/6-1. We kunnen dus wel zeggen dat Cilic zeker kansen heeft om een set te winnen. Wel is Alcaraz de terechte favoriet, waardoor we een 3-1 zege goed mogelijk is.

Live Betting NL - de #1 op live wedden