MEGA COMBI! ZES SPORTEN VOOR BIJNA 7 KEER JE INZET!

Aston Villa – Manchester City

Op speeldag 6 in de Premier League ontvangt Aston Villa Manchester City op eigen veld.

Met slechts 3 punten uit 5 wedstrijden en een voorlaatste plek in de stand heeft Aston Villa een uitermate slechte seizoenstart. Manchester City heeft daarentegen met een 13 op 15 dan weer een nagenoeg perfecte seizoenstart achter de rug.

In de laatste 5 wedstrijden in de Premier League werd er 4 keer in beide helften gescoord en in 3 van de 5 wedstrijden kreeg Aston Villa in beide helften minstens 1 tegendoelpunt. Manchester City heeft dan weer op 1 wedstrijd na telkens in de eerste helft weten te scoren. In 4 van de laatste 5 competitie wedstrijden van City vielen er zelfs 2 doelpunten in de eerste helft.

We verwachten dan ook vandaag dat Manchester City in beide helften zal scoren.

Slovenië – Duitsland

Op de achtste finale van het WK Volleybal ontmoeten Slovenië en Duitsland elkaar voor de tweede keer dit tornooi. De vorige ontmoeting was in de eerste ronde en toen werd het 3-0 in het voordeel van de Slovenen.

Op een 3-2 tegen Frankrijk na won Slovenië hun andere 2 groepswedstrijden ook vlotjes met 3-0. Duitsland heeft dan weer op een 3-0 zege tegen Kameroen elke wedstrijd verloren met 3-0.

Voor is het dan ook duidelijk dat de Slovenen de grote favoriet voor een plekje in de kwartfinale zijn.

We verwachten dan ook dat zij gaan winnen en dit met minstens 2 sets verschil.

Tsjechië – Servië

Op de tweede speeldag van het EK basketbal in Georgië treft Tsjechië Servië in poule D.

Tsjechië verloor zijn eerste wedstrijd vrij kansloos met 99-84 tegen Polen. Servië wist dan wel weer grootst uit te pakken in hun wedstrijd en het won met 100-76 tegen Nederland.

In de laatste onderlinge duels trok Servië ook altijd aan het langste eind met minstens 9 punten verschil.

Het zal dan ook wel lukken dat ze vandaag met 6 of meer punten verschil winnen van de Tsjechen.

Etappe 14 Ronde van Spanje

Het is weer eens tijd voor een confrontatie in de Vuelta. In mijn zoektocht naar een goede confrontatie kwam ik deze tegen van Wilco Kelderman en Jan Polanc.

Wilco Kelderman heeft in deze Vuelta al 3 top 10 plekken gereden. Eergisteren werd het nog tweede achter Carapaz. In deze etappe was trouwens ook Polanc mee in de vlucht en die wist pas 4de te eindigen. Het was dan ook zijn enige top 10 plek op zijn 5de plek in de openingsetappe na.

Voor ons is het vrij eenvoudig en is Kelderman gewoon de betere bergop van dit duo en zal het dan ook vandaag voor Polanc eindigen.

Kwalificatie F1 Zandvoort

In zijn thuisrace en na de prachtige overwinning van vorige week in België zal Max Verstappen er alles aan willen doen om een perfect weekend te rijden. Alles voor een goed eindresultaat start natuurlijk bij de kwalificatie.

De Red Bull is snel en goed en is momenteel dan ook gewoon de snelste wagen op de grid. Als je kijkt naar vorig jaar en de vorige kwalificaties dit seizoen is Verstappen amper uit de top 3 gevallen. Meestal werd hij eerstes of tweedes en strijde Red Bull met de Ferarri’s voor de pole. Maar met de mindere vorm van de Ferarri’s lijkt het momenteel voor Max allemaal wat gemakkelijk.

Volgens ons zal hij dan ook makkelijk top 3 rijden in kwalificatie vandaag.

Peter Wright – Jim Williams

Op de 10de PDC Euro Tour van dit jaar in Hongarije treft in de 16de finales de Schotse nummer 2 van de wereld Peter Wright Jim Williams het nummer 80 van de wereld uit Wales.

Peter Wright zit in een goede vorm en is gewoon een klasse of 2 beter dan Jim Williams die het trouwens op de PDC vloer tornooien ook niet weet te doen tegen de toppers.

Ook onderling wist Williams nog nooit van de nummer 2 van de wereld te winnen en lijkt het voor ons dan ook zeer duidelijk dat Peter Wright de overwinning mee naar huis zal nemen vandaag.

Live Betting NL - de #1 op live wedden