Heynen leidt Genk naar de overwinning voor ruim 6 keer je inzet!

In België staat de Limburgse derby vandaag op het programma. Genk ontvangt in eigen huis Sint-Truiden. Op dit moment is Genk samen met Antwerp de ploeg in vorm in de Jupiler Pro League. Na een verlies op de eerste speeldag in Brugge, wisten ze de volgende 5 wedstrijden te winnen. In deze 5 overwinningen scoorde Genk maar liefst 17 keer, waarvan Heynen er 4 maakte. De kapitein is verantwoordelijk voor de penalty’s, waardoor de kans dat hij scoort elke wedstrijd aanwezig is. Verder komt hij geregeld mee naar voor, waar hij ook efficiënt weet te zijn.

Sint-Truiden was ronduit slecht aan het seizoen begonnen. In de eerste 4 wedstrijden behaalde ze 3 punten. Ze verloren bijvoorbeeld met 0-3 thuis tegen Anderlecht. De afgelopen 2 wedstrijden wisten ze het wel beter te doen. Ze versloegen namelijk Oostende met 0-1 en Mechelen met 3-1.

Het voetbal wat Genk laat zien is de laatste tijd zeer goed. In tegenstelling tot Sint-Truiden, presteren ze eigenlijk heel het seizoen al goed, waardoor we vandaag opnieuw een overwinning verwachten. Ook tippen we Heynen to score, omdat we de notering zeer hoog vinden.