Deze tenniscombinatie levert je 8 keer je inzet op!

Brooksby- Alcaraz: Alcaraz wint 3-0

Het Spaanse toptalent Alcaraz neemt het vandaag op tegen Brooksby. De Amerikaan wist zijn 2 eerste rondes simpel te winnen. Tegen Lajovic won hij dankzij een opgave bij een 2-0 stand in sets. Donderdag won de nummer 43 van de wereld 6-4/7-6/6-1 tegen Coric. Wel zien we dat Brooksby voor dit toernooi van zijn laatste 5 wedstrijden slechts 1 wist te winnen. Ook Alcaraz heeft nog geen problemen ondervonden. In zijn eerste ronde won ook hij dankzij een opgave op een 2-0 stand. Donderdag won de nummer 4 van de wereld 6-2/6-1/7-5 van Coria. We verwachten dat Alcaraz met zijn winners vandaag het verschil zal maken. In onze ogen is er veel kwaliteitsverschil tussen beide heren.

Cilic- Evans: over 38.5 games

Cilic en Evans staan tegenover elkaar in de 16de finale van de US Open. Beide spelers verkeren in een prima vorm. Cilic wist zijn eerste 2 wedstrijden in 3 sets te winnen. Tegen Marterer won de Kroaat met 6-3/6-2/7-5, waarna hij met 6-3/7-6/6-3 van Ramos won. Ook Evans ondervond nog geen echte problemen. In de vorige ronde moest hij wel een set afstaan tegen Duckworth, maar won zeer verdiend. In de eerste ronde was de Brit duidelijk te sterk voor Vesely, waar hij met 6-4/6-1/6-1 van won. We verwachten een spannende wedstrijd, waarin een tiebreak en een 4de set zeker tot de mogelijkheden behoren.

Shapovalov- Rublev: over 38.5 games

Een mooi affiche vandaag op de US Open. Rublev en Shapovalov zullen strijden voor een plek in de vierde ronde. Beide spelers kunnen zeer goed tennissen, maar slaan geregeld unforced errors. Shapovalov speelde in de eerste ronde een 5-setter tegen Huesler, waarna de Canadees in 4 sets Carballes Baena versloeg. Ook Rublev speelde een 5-setter, hij was te sterk voor Djere. Donderdag won de Rus simpel in 3 sets van Kwon. De afgelopen 2 jaar speelden deze heren 2 keer tegen elkaar, en 2 keer eindigde de wedstrijd op een 2-1 stand in sets. Ook vandaag verwachten we dat beide heren minstens 1 set zullen pakken, waardoor er uiteraard veel games zijn.