Barcelona zonder probleem voorbij het matige Sevilla!

Barcelona en Sevilla nemen het vandaag tegen elkaar op. Op papier is dit een echte topper, maar daarvoor presteert Sevilla momenteel niet goed genoeg. Ze staan 15de op de ranglijst, waar ze natuurlijk niet tevreden mee kunnen zijn. Met een 2-1 verliespartij tegen zowel Osasuna als Almeria en een 1-1 gelijkspel tegen Real Valladolid wisten ze slechts 1 punt te behalen uit de eerste 3 wedstrijden.

Barcelona is sterk aan het seizoen begonnen. In de eerste wedstrijd kon de Catalaanse ploeg hun kansen niet afmaken, waardoor ze op een 0-0 gelijkspel bleven steken. De 2 wedstrijden erna hadden ze geen probleem om het net te vinden. Ze versloegen Real Sociedad met 1-4 en Real Valladolid met 4-0. Lewandowski lijkt zijn draai al snel te hebben gevonden, aangezien hij in deze 3 wedstrijden 4 keer wist te scoren.

Gezien de vorm van beide ploegen lijkt dit ons een uitgemaakte zaak. We verwachten dat Barcelona wint. Verder denken we dat het niet bij 1 doelpunt verschil zal blijven en dat Lewandowski opnieuw weet te scoren.

Live Betting NL - de #1 op live wedden