7 keer je inzet bij de wedstrijd voor de leidersplaats!

In La Liga spelen de 2 leiders tegen elkaar. Real Madrid en Real Betis zijn de enige die nog het maximum van de punten hebben, waardoor ze vandaag voor de eerste plaats spelen. Real Madrid werd vorig jaar knap met 13 punten voorsprong kampioen. Betis eindigde op de 5de plek, waardoor ze dit jaar actief zullen zijn in de Europa League.

Madrid speelde tot nu toe 3 doelpuntrijke wedstrijden. Ze begonnen met een 1-2 overwinning bij Almeria, waarna ze in Celta de Vigo met 1-4 wisten te winnen. Ook vorige week speelden ze een uitwedstrijd, dit was in Espanyol waar ze met 1-3 wonnen. In 3 matchen kregen ze dus telkens een goal tegen, maar wisten ook steeds veel te scoren.

In tegenstelling tot Real Madrid speelde Betis wel al 2 thuiswedstrijden. Zij wisten hun eerste wedstrijd met 3-0 te winnen tegen Elche. In de 2 wedstrijden erna versloegen ze Malorca met 1-2 en Osasuna met 1-0. De spits van Betis is de Spanjaard Borja Iglesias. Hij heeft zijn start van het seizoen zeker niet gemist, aangezien hij in deze wedstrijden 4 keer wist te scoren.

De wedstrijden tussen Madrid en Betis zijn de afgelopen jaren altijd spannend. We verwachten vandaag dan ook opnieuw een wedstrijd waarin beide ploegen kansen zullen krijgen. We kiezen voor deze lijn, omdat we denken dat Real Madrid zal winnen. Wel denken we dat Courtois opnieuw een doelpunt moet incasseren, vandaar dat we kiezen voor Iglesias to score.

Live Betting NL - de #1 op live wedden