Van Poppel weet zich in de top 3 van de rituitslag te nestelen!

In 168,4 kilometer fietsen de renners in de 13e etappe van de Vuelta van Ronda naar Montilla. Het terrein is bijna de hele dag glooiend, de finale loopt vals plat op.

Helemaal vlak is het bijna nooit op de weg van Ronda naar Montilla, maar steil wordt het amper. Bovendien zijn de oplopende stroken ook niet lang. Het moet dan ook wel vreemd lopen, wil er geen sprinter juichend over de meet gaan. Het aantal hoogtemeters op het parcours tussen Ronda en Montilla: een kleine 1.800.

We verwachten hier vandaag dus wel een sprint maar toch met een licht uitgedund peloton. Als we dan gaan kijken naar de grote kanshebbers komen we natuurlijk uit bij Pedersen en misschien ook wel Merlier. Maar als je even verder kijkt is Danny Van Poppel ook wel een grote kanshebber. Dankzij hem heeft Bennet 2 ritzeges gepakt en in de vorige sprint etappe eindigde hij zelf nog als 2de.

Het is voor ons dan ook zeer waarschijnlijk dat Van Poppel vandaag bij de eerste 3 over de streep bolt.

Live Betting NL - de #1 op live wedden