Unforced errors doen Marino de das om!

Zhang en Marino staan tegenover elkaar in de derde ronde van de US Open. Dat Zhang hier zou staan, hadden wij wel verwacht. De Chinese speelde de afgelopen weken zeer goed tennis, wat resulteerde in goede resultaten. In Cincinnati bereikte Zhang de kwartfinale, waar ze verloor tegen Sabalenka. Op weg naar die kwartfinale versloeg ze onder andere Osaka en Kontaveit. Deze week wist de nummer 36 van de wereld al tweemaal simpel te winnen. Tegen Teichmann won ze met 6-4/6-2, waarna ze Schmiedlova versloeg met 7-5/6-1.

Ook Marino won haar beide wedstrijden in 2 sets. Tegen Frech won ze zonder problemen met 6-2/6-3. Vervolgens had de Canadese wel wat meer problemen met de nummer 124 van de wereld Snigur, waar ze met 6-3/7-6 van wist te winnen.

We verwachten vandaag een overwinning voor Zhang. De Chinese laat de laatste weken goed tennis zien. Marino beschikt ook over goede slagen, maar bij haar gaat dit vaak gepaard met unforced errors.