Samsonova op weg naar een 13de overwinning op rij!

Samsonova neemt het vandaag op tegen Krunic. Krunic zal ongetwijfeld blij zijn dat ze al 2 rondes heeft overleeft. De Servische kan onmogelijk tevreden zijn over haar voorbereiding naar de US Open toe, aangezien ze 2 wedstrijden speelde en beide in straight sets verloor. Deze week wist ze wel knap te winnen van Krejcikova, al moet er ook wel gezegd worden dat Krejcikova in een zeer slechte vorm verkeerd.

Samsonova verkeerd in een fantastische vorm. Haar hardcourt-seizoen kon niet beter verlopen, aangezien ze tot nu toe elke wedstrijd heeft gewonnen. In zowel Washington als Cleveland mocht ze de titel op haar naam schrijven. In deze toernooien versloeg ze onder andere Raducanu en Mertens. Ook deze week overtuigd ze. Gister behaalde ze een knappe overwinning tegen de nummer 14 van de wereld Fernandez, de wedstrijd eindigde op 6-3/7-6.

Gezien de vorm van beide speelsters lijkt dit een uitgemaakte zaak. Samsonova speelt fantastisch, in tegenstelling tot Krunic. We verwachten een simpele zege voor de Russische.

Live Betting NL - de #1 op live wedden