Nog steeds geen afscheidswedstrijd voor Serena!

Voor vele tennisfans is het genieten geblazen. We mogen Serena Williams na lange tijd voor de laatste keer aan het werk zien. De meervoudig grand slam winnares wist gister een zeer knappe zege te boeken. Ze versloeg de nummer 2 van de wereld Kontaveit met 7-6/2-6/6-2. In de eerste ronde was ze met 6-3/6-3 al te sterk voor Kovinic. Uiteraard is de fysiek van Williams niet meer optimaal, maar haar slagen mogen er zeker nog zijn.

Tomljanovic zal blij zijn dat ze hier staat. In de vorige ronde leek het namelijk slecht af te lopen voor de Australische. Nadat ze de eerste set met 6-1 verloor, mocht haar tegenstander in de derde set op een 5-4 stand serveren voor de wedstrijd. Dit gebeurde niet, waardoor Tomljanovic uiteindelijk nog met de overwinning ging lopen. Haar tegenstander was de Russische Rodina, ze speelde voor dit toernooi 2 jaar geen wedstrijd. Hierdoor kunnen we toch wel zeggen dat Tomljanovic niet in een ongelofelijke vorm verkeerd.

Zoals deze week al vaker is gebleken, staat het publiek uiteraard als 1 man achter Williams. We verwachten dat de Amerikaanse opnieuw zal winnen.